På två år har Collaboration Art växt från 2 till 160 medarbetare. Totalt består nu gruppen av sju performance-marketing byråer med kontor i fem länder. Bolaget har en intensiv och spännande tillväxtresa framför sig och väljer därför att stärka upp styrelsen med tre ledamöter, som med sina olika kompetensområden och perspektiv kan bidra till bolagets kort- och långsiktiga utveckling. Målet är att etablera sig som Europas mest respekterade bolagsgrupp inom performance marketing. ”Vi verkar inom en bransch där utvecklingen går extremt snabbt. En av Collaboration Arts fördelar är att vi är 100% fokuserade på Performance marketing. Det finns betydande synergieffekter att vinna för byråerna i vår grupp. Med det i åtanke har vi letat efter styrelsemedlemmar som på olika sätt kan stödja vår strävan efter ökad utveckling och effektivitet. Vi är mycket nöjda över att vi hittat en bra mix av personligheter och kompetenser som kommer kunna driva oss framåt snabbare och mer strukturerat” säger Jonas Dahlquist VD för Collaboration Art

Nya ledamöter:

Robin Leijonhufvud
En av de mest erfarna digitala marknadsförings-personerna i branschen. Till vardags är Robin Head of Global Customer Activation på H&M Group. Lång erfarenhet från chefsbefattningar på ledande mediebyråer.
Åsa Vajlok
Erfaren styrelseledamot, med gedigen erfarenhet som managementkonsult och HR från Capgemini Consulting och Ernst & Young.
Fanny Lundsgård
Investment associate på Spiltan Invest AB, värdefull erfarenhet från KPMG, PA Consulting och Carnegie investmentbank.

Styrelsen består sedan tidigare av Göran Pallmar, ordförande och vice vd på Spiltan Invest, Gabriel Ghavami, CEO GO MO Group och Fredrik Sellgren grundare och partner Collaboration Art

Om Collaboration Art:

Grundades i slutet av 2021 av Fredrik Sellgren, Jonas Dahlquist och Spiltan Invest. I gruppen ingår byråerna GO MO Group, InnoSearch, Dot Sure, Web Guide Partner, Semway Norge, Densou och Garfield Digital. Gruppen omsätter omkring 250 MSEK och har ca 160 anställda.

Om Spiltan Invest:

Spiltan Invest är ett investmentbolag som investerar i noterade och onoterade svenska tillväxtföretag. Spiltan äger i dag en portfölj värderad till cirka 9,1 miljarder kronor som består av tech, finans, fastigheter och industri. Några av de noterade innehaven är Paradox Interactive, KlaraBo och Teqnion. Bland de onoterade innehaven finns bland andra Spiltan Fonder, Flattered, Collaboration Art, P&E Fastigheter och Carbomax. Spiltanaktien är noterad på NGM PepMarket där den handlas veckovis, på tisdagar. Mer information finns på spiltan.se.

För mer information, kontakta: